Sortiment Omnipollos Hörna

Sortimentet förnyas hela tiden se detta som ett (långt) exempel. Maila oss om du så skickar vi en uppdaterad aktuell sortimentlista.

På fat

OMNIPOLLO PILSNER 4,8% 0,4L: 79kr
En ofiltrerad, torr och balanserad pilsner i tysk stil.
Bryggd på: Omnipollos Kyrka

HUMLIGT/HEMLIGT FRÅN KYRKAN
Ständigt nytt se skylt under kran
t ex färsk o fin Hatt IPA.

OMNIPOLLO ZODIAK IPA 6,2% 0,4L: 89kr
Kraftigt humlad bryggd på kornmalt, vete och havre.
Bryggd på: DeProefbrowerij

SURT/MÖRKT FRÅN KYRKAN
Roterande sortiment stout eller suröl
t ex Pleroma blueberry/passion.

I megakylen

Som sagt ett ständigt varierande sortiment. Hoppas att du gillar vad du ser och säg gärna till om det är något du saknar.
Just nu några riktigt fina stouts, du hittar dem längre ned.

Humligt

Maz Oat Pale ale 5,6% 33cl: 76kr
”Mazarin”. Välbalanserad Pale ale bryggd på havremalt, torrhumlad.
Bryggd på: DeProefbrowerij

Levon Belgisk Pale Ale 6,5% 33cl: 79kr
En modern klassiker och Omnipollos första öl. Levon, tidigare Leon är en belgisk Pale Ale bryggd med champagnejäst och amerikansk humle vilket ger en elegant porlande, frisk munkänsla. Lätt kryddig karaktär med ett läskande torrt slut.
Bryggd på: DeProefbrowerij

Cone IPA 6,8% 33cl: 94kr
IPA som är humleintensiv, soligt juicy med uppiggande haze. Men samtidigt en IPA som alla ska kunna tycka om och som man gärna tar en till av.
Bryggd på: Omnipollos Kyrka

Hypnagoga Pale ale 5% 44cl: 92kr
Hypnagoga Pale Ale blandar hazen i en New England IPA med lättdruckenheten och kroppen från en Pale Ale. Rikligt med humle med en spännande blend av humlesorterna Citra, Mosaic, El Dorado och Nelson Sauvin.
Bryggd på: Omnipollos Kyrka

Church West Coast IPA 6,5% 44cl: 98kr
Humlad i koket, whirlpool och under jäsning med några av Yakima Chiefs finaste humle i form av Simcoe, Citra och Mosaic. Ren, läskande lättdrucken och med det härliga stinget i beskan som vi älskar hos stilen
Bryggd på: Omnipollos Kyrka

Zodiak NON-ALCOHOLIC 0,3% 33cl: 45kr
Vår långvariga hus-IPA och populära följeslagare Zodiak har nu fått en ny skepnad i form av en alkoholfri mini-Zodiak. Vi har behållit humlesorterna men kombinerat Zodiaks karaktäristiska lättdruckenhet med vår teknik för alkoholfria öl för att erbjuda ett alkoholfritt alternativ med skjuts i. Bryggd på: DeProefbrowerij

Suffiently Hoppy Ale 9,3% 44cl: 137kr
Sufficiently Hoppy Ale är allt annat än lagom. Ett samarbete med vad som nog är det absolut mest mytomspunna och svårfunna bryggeriet, Troon från New Jersey i USA. Ölet är en heltmaltsbrygd Imperial IPA med rikliga mängder riktig dank humle. Maltbasen gör att ölet häller och bygger ett skum du oftast bara finner i öl som serveras med nitro, ett tjockt, krämigt skum som håller aromer och smak riktigt länge. Maffig och massiv utan att vara extrem
Bryggd på: Omnipollos Kyrka

Chroma Motueka DIPA 8,2% 44cl: 129kr
Vår spännande resa med Freaky Friday fortsätter. Vi har fått möjligheten att brygga vår variant av några av våra absoluta favoriter från andras bryggerier och nu har vi kommit till Double Dry Hopped Double Motueka Chroma från Other Half i New York. Ett humligt öl som bokstavligen fick oss att trilla av stolen första gången vi provade det. Fyllt till brädden med den bästa Motuekahumlen vi kunnat finna.

Nebuchadnezzar Imperial IPA 8,5% 33cl: 79kr
En Imperial IPA med toner av kåda och torkade citrusskal.
Härligt kladdig beska och tydlig karaktär från humlen.
Bryggd på: DeProefbrowerij

Fantom IPA 6,1% 33cl: 89kr
En noggrant övervägd maltbas med fokus på mjuka maltsorter med både mältat och omältat havre och vete. Varsamt jäst med en uttrycksfull jäststam och slutligen rejält dubbelt torrhumlad med både juiceig och mer dank humle.
Bryggd på: Omnipollos Kyrka

Sundbybergs IPA 5,9% 33cl: 81kr
All malt är ekologisk svensk malt från Warbro Kvarn utanför Katrineholm. Vi använder vete- och havremalt samt en stor mängd av kulturmaltsorten Baldermalt, 100 % av den egna selektionen av vår favorithumle Citra och jäser ölet sedan långsamt med vår New England-jäst för att ge ölet sitt fint hazy utseende och karaktär.
Bryggd på: Omnipollos Kyrka

Fatamorgana Dubbel IPA 8% 33cl: 94kr
Man vågar nog kalla Fatamorgana för en modern klassiker, ölet som på allvar satte prägeln på humlade öl från Omnipollo. Dubbel torrhumlad och helt orörd efter jäsning för att bevara arom och smak. Härligt lättdrucken med stor fruktighet.
Bryggd hos: Dugges

Maz NON-ALCOHOLIC 0,3% 33cl: 45kr
Alkoholfri variant av vår Ikoniska Maz Oat Pale ale
Bryggd på: De Proefbrowerij

GOLD! Triple IPA 10% 33cl: 98kr
Våra vänner på brittiska Track kom förbi Omnipollos kyrka för ett ömsesidigt efterlängtat samarbete. Med avstamp i vår gemensamma kärlek för rejält uttrycksfulla humliga öl så valde vi att göra en Triple IPA fullmatad med Citra och HBC 586-humle från vår egna hop selection. Gold! är trots alkoholstyrkan mjuk och förföriskad lättdrucken med vackert gyllene haze och ett brett smakregister. Bryggd på Omnipollos kyrka i Sundbyberg utanför Stockholm.
Bryggd på: Omnipollos Kyrka

Solar Session IPA 4,8% 33cl: 81kr
Samarbete med West Coast Brewing (Japan)
Bryggd på: Omnipollos Kyrka

Stellaris Glutenfri Folköl 3,5% 33cl: 59kr
En frisk gllutenfri pilsner på 3,5%

Suröl

Bianca Matcha Lassi Gose 6% 44cl: 119kr
Denna Bianca har en spännande smakkombination förankrad i grönt matcha-te med smaker och en doft som spänner sig från jordiga till mer blommiga och något söta toner vilket går fint ihop med det friska i ölet.
Bryggd på: DeProefbrowerij

Bianca Dark Berries Lassi Gose 6% 44cl: 119kr
Denna Bianca går längre än vad vi tidigare har låtit oss med mängder blåbär, björnbär och jordgubbar. Ölet kompletteras sedan med vår marshmallow, mjölksocker för att balansera intensiteten hos bären och vanilj och havssalt för att avrunda det hela.
Bryggd på: DeProefbrowerij

Pleroma Raspberry Dream Crème Brûlée 6% 33cl: 99kr
Fruktintensiv bärbomb fylld med extra mycket och extra söta hallon. Bryggd med rikliga mängder bär, mald vaniljstång och mjölksocker för att skapa den underbara munkänslan, smaken och aromen.
Bryggd på: DeProefbrowerij

Pleroma Orange Pineapple Crème Brûlée 6% 33cl: 99kr
Intensiteten hos rikligt med apelsiner kombineras med de tropiska tonerna av mogen ananas. Bryggd apelsin, ananas, mjölksocker och generöst med mald vaniljstång.
Bryggd på: DeProefbrowerij

Bianca Orange Pineapple Marshmallow Lassi Gose 6% 44cl: 119kr
Denna Bianca representerar sommaren, flödande av solsken och trevligt umgänge vid poolkanten. Varma, söta apelsiner kombinerat med syrlig ananas och fluffiga marshmallows blir som ett smaskigt moln att långsamt flyta fram på.
Bryggd på: DeProefbrowerij

Bianca Blueberry Space Jam Lassi Gose 6% 44cl: 119kr
Detta är vår syltigaste Bianca hittills, med tusentals blåbär i varje burk. Oavsett om du föredrar dem i en smulpaj eller direkt från blåbärsbusken, är detta en Bianca för dig. Den har en perfekt balans mellan syra och sötma och avslutas som alltid av med lite laktossocker och en nypa salt.
Bryggd på: DeProefbrowerij

Pleroma Raspberry Peach Crème Brûlée 6% 33cl: 99kr
Bryggd med rejäla mängder persika och hallon. Vanilj och en gnutta mjölksocker balanserar syrligheten hos frukt och bär och bidrar till den mjuka gräddigheten.
Bryggd på: DeProefbrowerij

Stouts

Samatha stout 12,5% 33cl: 139kr
Lagrad 3 år på Willet family estate bourbonfat för att sedan kompletteras med utvalt kaffe. Robust och smakintensiv
Bryggd på: Omnipollos Kyrka

Noa Pecan mud cake Imperial stout 11% 33cl: 97kr
Imperial Pastry stoutbryggd med rikligt med vanilj och aromer av nötter och karamellsås. En av Omnipollos kända Ikoner, storsäljare världen över.
Bryggd hos: Dugges

First Class Cinnamon Smash barrel aged Imperial stout 14% 33cl: 183kr
Lagrad i 2 år på Buffalo Trace Bourbonfat, smaktoner av vanilj, toffee, mörk frukt med cocos toppat med en dos kanel
Bryggd på: Omnipollos Kyrka

NYHET PÅ TILLFÄLLIGT BESÖK!
Noa Bourbon BARELL AGED 2023 Coconut edition
14,2% 33c: 149kr
Fatlagrad Noa som legat 20 månader på nytappade bourbon fat som är toppat varsamt med kokos. Chocklad, kola, kaffe och kokos på samma gång
Bryggd hos: Dygges

George Double Barrel Aged vanilla coffe brownie stout 13,9% 33cl: 141kr
Lagrad in ”fat-blend” i över 20 månader på Heaven Hill och Jim Beam rye bourbonfat. Smaksatt med vanilj, specialrostat kaffe och kakaonibs
Bryggd hos: Dugges

Pisciotta Double Barrel aaged Tiramisu Imperial stout 14% 33cl: 181kr
Lagrad 2 år på Phantom spirits romfat för att sedan lagras 18 månader till på Old Forester bourbonfat. Kakaonibs, vanilj och mandelkaffe adderat i slutet för att nå smakerna i en äkta Italiensk Tiramisu
Bryggd på: Omnipollos Kyrka

Billioners Hot Stout 12,5% 33cl: 183kr

Ölprovningar

Vi arrangerar provningar löpande följ oss på Ugglans Facebook eller
Omnipollos Hörna på Instagram så får du info före alla andra.