Barer

Ugglan var för 30 år sedan den första krogen i Sverige som serverade pilsner Urquell på fat och på den bogen har det fortsatt. De flesta tjeckiska märkena har passerat här under åren och vi har grundligt testat dem allihopa. Just nu har vi Litovel på flaska. Den kommer från ett litet, slitet bryggeri på den tjeckiska landsbygden där det jobbar gamla gubbar som gör god öl. Svensk craft är representerat med Omnipollo och Poppels.

 

 

Nu på tapp – Berliner!

På tapp i stora baren hittar du en god lager från Berliner Kindl, en session IPA från Innis&Gunn och en alkoholfri Pilsner från Jever. I övrigt fullt sortiment såklart, gott vin, flera single malt, bra cider och goda alkoholfria alternativ.

Brewdogbaren – Omnipollos Hörna

För 13 år sedan öppnade vi vår Brewdogbar längst in i Ugglans katakomber. Brewdog var en av de första och bästa som surfade craftvågen som skulle växa sig allt starkare. De hade en uppfriskande punkattityd och levererade nyhet på nyhet. Nu har Brewdog blivit ett storbryggeri inget fel i det men Ugglan är mer liten skala.

Efter lång tids sökande hittade vi äntligen vad vi sökte i Sundbyberg. Välkomna till Omnipollos Hörna, ett samarbete mellan Ugglan och Omnipollo. Där hittar du ett komplett sortiment burkar och flaskor från Omnipollo och 4 kranar med roterande sorter. Det kommer ständigt nytt och vi tar in allt. Vill du hålla dig uppdaterad och få info t ex om när vi kopplar på specialfat kan du följa oss på Instagram. Där annonseras också ölprovningar som hålls med jämna mellanrum.

Omnipollos Hörna är öppen onsdag, fredag, lördag 17.00 – 01.00

Där kan du vill prova dig fram på egen hand. Vissa specialsorter serveras dock endast på ölprovningarna.