Ugglan är fena på firmafest!

 

På Ugglan har vi ordnat firmafest i 30 år.

Firmafester och kick-offer i Stockholm fyllda med aktiviteter, lekar och teman – vissa fester pratar många deltagare om än. Vi kan det här med att få medarbetare och till och med chefer att trivas! Så ha ingen ångest. Lita på Ugglan, vi ser till att det blir en tillställning som alla minns. 

 

Så blir firmafesten lyckad

Vad är det då som gör att en firmafest eller en kick off för företaget blir riktigt lyckad? Varför blev just den där firmafesten för arbetsgruppen på en speciell organisation hösten 1998 så fantastisk? Oavsett om ni jobbar på ett elegant finanskontor, en kulturinstitution eller på ett bygge är faktiskt vinnarreceptet detsamma: det ska vara precis lagom mycket av allt! Lagom mycket aktiviteter och tävlingar. Lagom mycket dryck och mat. Det ska finnas variation, variation, variation! Och framförallt: ni ska känna att det finns en tanke bakom allt. Och Ugglan gillar att tänka. Vi hittar en ide som är allt annat än just lagom – om ni vill.

 

Lär känna varandra på jobbet

På jobbet finns det precis som överallt annars här på jorden en massa olika relationer. Vissa kanske redan är gamla vänner och andra känner knappt varandra. Om ni vill få igång en lyckad firmafest är det bra att bryta upp grupperna och skapa helt nya sammanhang. Därför är det perfekt med aktiviteter som alla kan delta i. En tävling mellan olika lag, med en lekledare som guidar och delar ut pris, är ett bra alternativ. Ugglan erbjuder flera paketlösningar där allt är klart för ditt evenemang. Genom att delta i aktiviteter som alla kan vara med i, bryts barriärer mellan människor och ni får något att prata om. Så prata med Ugglan, vi älskar att få jobbarkompisar att trivas.

 

Varför ska vi ha en fest för firman?

Den enklaste förklaringen till varför ni ska en fest för anställda i företaget just nu är förstås att ni vill ha lite kul tillsammans. Lära känna varandra bättre, kanske för att kunna bli ett bättre team rent av. Jo, vi vet att det låter som management-prat, men tro på Ugglan – alla jobbar bättre tillsammans om de också trivs ihop. Det är också vanligt att anordna en företagsfest i samband med invigningar av nya affärssystem, lanseringar av produkter, vid en kickoff eller för att ni nått ett specifikt mål. Under en företagsfest kan personer inom och utanför företaget mötas, umgås och roa sig tillsammans.

 

Hur fixar du då Stockholms bästa firmafest?

Har av dig till Ugglan så fixar vi kalaset. Vi ser till att alla på kontoret, organisationen, eller symfoniorkestern kommer att trivas. Ja, vi har verkligen hjälpt de flesta verksamheter att få en firmafest att minnas genom åren. Men kika gärna närmare på våra paketlösningar. Sedan kommer ni bara ner till oss här mitt i hjärtat av Södermalm – i den kanske härligaste delen av Stockholm – så tar vi hand om allt. När ni kommer hit med firman, hela kontoret eller den lilla arbetsgruppen  så väntar er egen ciceron som guidar er igenom kvällen. En lekledare och värd som hälsar er välkomna och sedan delar ut pris till vinnande lag. Maten står uppdukad, ölen skummar och vinet står på kylning. Ja, eller vad ni nu vill dricka. Vill du veta mer? Bara fråga Ugglan… vi är fenor på firmafest.