Ölprovning

Flera provningar är planerade till efter årsskiftet. Följ oss på FB så får du förtur!

Sedan starten har vi haft en lång rad ölprovningar i Brewdogbaren. Och det har såklart varit Brewdog för nästan hela slanten. De har genom åren skickat ett gäng representanter som har hållit i uppskattade provningar. En höjdpunkt var när en av grundarna Martin Dickie kom på besök. Fantastiskt trevlig kille. Riktigt kul att höra stories om deras resa. Martin bjöd på ett flertal specialare, det var allt från  olika Brewdogprodukter till suröl, cider och whiskey. Vi drog rejält över tiden men jag tror inte att någon var missnöjd med det. Stämningen var på topp.

Nu senast hade vi Magnus Björnstjerna från Omnipollo på besök. Det var riktigt bra. Omnipollo har ju bryggt sina öl i Belgien på olika bryggerier men nu har de köpt en kyrka i Sundbyberg som de byggt om till bryggeri. Detta gör att de kan brygga mindre serier, experimentera mer och skeppa ut mycket färsk öl. Riktigt gott. Magnus kom med färska brygder från kyrkan och dessutom några andra godingar. Omnipollo levererade minst sagt.

Ugglan fyller 30 år 2023 och det kommer vi fira på alla upptänkliga sätt. Bland annat med intressanta ölprovningar. Mer om detta efter årsskiftet.

 

Följ oss på Facebook så får du löpande info: https://www.facebook.com/ugglanboulebar

Där gör du också din bokning. Antalet platser är begränsade och det brukar alltid bli fullt.