Krogmästerskapet i Rundpingis 2024 – Premiär 2a sept!

Kval varje måndag 20.30.

Krogmästerskapen är öppen för alla krogisar (och deras stammisar). När du spelar representerar du din krog och ni får vara hur många som helst under samma flagg, ju fler desto roligare. Du tävlar inte bara om äran att bli den bästa rundpingisspelaren i krogsvängen du har dessutom chansen att bli den som kirrar just din krogs nästa firmafest. Årets tävling rivstartar den 2/9 och Finalen spelas måndagen 2/12.

PÅ PRISBORDET!

Kvalpris: Omnipollo tischa!
Vi har en begränsad samling t-shirts från Omnipollo precis så det räcker till en unik tischa till varje kvalvinnare. Aktuell t-shirt läggs ut på insta några dagar före varje kval. Do not miss: krogmasterskapen.
https://www.instagram.com/krogmasterskapet/

1:a pris: Firmafest för din krog!

Bli killen/tjejen som fixar festen. Första priset är en helkväll på Ugglan för dig och dina kollegor. Först en aktivitet 3-kamp boule/shuffleboard/rundpingis och sedan brakmiddag. Max 50 pers och är ni fler hör av er så ska vi se om det går att lösa.

2:a pris: Mad shopping i Ugglans butik.
Shoppa loss i Ugglans souvenirbutik utan att det kostar dig en krona. Prylar dvs collagetröjor, t-shirts, muggar, tändare osv för 2 000 kr är dina

Finalister: Vinnare av varje kval och till sist final publiceras med namn på FB och Insta.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. 

Tävlingsperiod:

Tävlingen är öppen för alla krogisar och deras stamgäster och spelas mellan den 2a sept och den 2a dec.

Kvalificeringar spelas sedan varje måndag ca kl 20.30. En person per kväll går vidare till finalen som spelas måndagen 2a dec.

Utrustning:

Hela tävlingen spelas på vårt handbyggda pingisbord utvecklat för att passa rundpingisens speciella krav. Bordet är av high speed-modell och har rundade hörn för snabbare och tightare kurvtagning. Bordet är dessutom bredare vid nätet för att de tävlande ska tvingas ta ett vidare varv runt bordet och komma in vid kortsidan från en mer fördelaktig vinkel.

Egna racketar är ej tillåtna under kval, Officiellt tävlingsrack är speciellt framtagna och finns att låna på Ugglan.

Regler:

Första kvalet måndafg den 2a sept. Efter det följer kvalomgång varje måndag kl 20.30 (i princip obegränsat antal deltagare per omgång).

• Fem rundor där vinnarna från varje runda möts i en semi.
• Vinnaren i semin går vidare till finalen den 2a dec 2024.
• Inga misstag är tillåtna.
• En missad serv eller missad boll gör att du åker ut.
• Klassisk rundpingis spelas alltid med fullt högerställ (alltså vänstervarv) tills endast två spelare återstår.
• Spela om serven, minimum tre bollar över nät innan spel om serv börjar.

• Elitspelare samt alla som spelat i klubb på hygglig nivå spelar finalen med handikapp.
• Först till 5 poäng vinner och en poängs marginal räcker för vinst.• Namnen på alla finalister publiceras löpande på Insta https://www.instagram.com/stories/krogmasterskapet/3321380071606925123/