Bouleturnering & Buffé a la Ugglan

I vårt populäraste paket ingår 2 timmar boulespel och instruktör som lär alla spela, organiserar en turnering och efter avslutad kamp delar ut priser till vinnarna (som blir glada). Buffén finner du beskriven längre ner
295 kr exkl 325 kr inkl moms

För bokning, klicka här.

 

Buffé a la Ugglan

Vi lagar all mat själva och köket strävar efter enkel, god, vällagad mat med rena smaker. Vår legendariske Buffé á la Ugglan har mättat många magar genom åren och den varieras efter säsong och tillgång på bra råvaror. Buffén uppdateras här på sajten och det är här du finner aktuell info.

Just nu erbjuder vi en buffé baserad på köksmästarens favoriter:

Det kalla börjar med en fetaoströra och följs sedan av goda sallader som Tabbouleh på bladpersilja, lök, tomater, citron och olivolja eller en tomatsallad med bönor följt av en klassisk räksallad. För den hungrige en en krispig mozzarella pastasallad med kapris, gräslök, paprika, tomat osv. Nybakat mörk och ljust bröd hittar du alltid på buffébordet.

Raskt över till den varma avdelningen och vi börjar med en plommonspäckad fläskkarré, följt av kycklingfiléer som marinerats i honung, ingefära, ett sting av chili och sedan gått i ugnen. Fisken är grillad laxfilé. Till detta grönsaksgratäng, old school potatisgratäng eller ris med dragonblad. För den som vill balansera upp tallriken med lite sött och friskt finns en fruktsallad på äpple, mango, druvor osv.

Som avslut te, kaffe och en enkel kaka. Gott! Som en viss Tina brukar säga.

Vegetarianer har gott om alternativ och brukar vara nöjda med bufféns innehåll. Veganer klarar vi tyvärr inte med denna buffé pga prissättning osv. Information laktos, gluten osv finns tydligt angivet på buffébordet.