Rundpingis & Buffé a la Ugglan

Ni får exklusiv tillgång till vår chambree separee le plu cool le pingpong. Eget pingisbord i ett eget rum. Likadana plaststolar som på söderstadion och en liten läktarsektion. Högt i tak på alla sätt och oöverträffad betongkänsla. Buffén kan spisas före eller efter rundorna runt pingisbordet.
254 kr exkl    275 kr inkl moms

För bokning, klicka här.

Buffé a la Ugglan

Vi lagar all mat själva och köket strävar efter god, vällagad mat med rena smaker. Vår legendariske Buffé á la Ugglan har mättat många magar genom åren och den varieras efter säsong och tillgång på bra råvaror. Buffén uppdateras här på sajten och det är här du finner aktuell info. Just nu erbjuder vi en asiatiskt buffé:

Som start en asiatisk coleslaw på kål och morötter sedan chilimarinerade skaldjur följt av en korianderkryddad kycklingsallad med citrongräs och lime. Raskt över till den varma avdelningen och vi börjar med frasiga vegetariska vårrullar eller fyllda med nötkött. Sedan sesammarinerade revben som vi körts i ugnen tills de är möra och fina. Missa inte Massam currybiffgrytan med röd curry och kokosmjölk eller de wokade grönsakerna med chaswenötter och äggnudlar. Till detta jasminris.

Som avslut te, kaffe och kakor. Gott! Som en viss Tina brukar säga.

Buffén är laktosfri. Är du glutenintolerant ber vi dig säga till när ni kommer så förklarar köket bufféns innehåll. Vegetarianer har alternativ och brukar vara nöjda med bufféns innehåll. Det är nötter i kycklingsalladen och currybiffgrytan.