landningsbildKAMP

Vi tar hand om allt! Kom bara ner.

Gör det enkelt för dig och boka en paketlösning med aktiviteter och mat. Vi tar hand om er och arrangerar en helkväll på Ugglan Boule & Bar. Ni behöver inte bekymra er över lagindelning osv, våra instruktörer ordnar med allt. Välj mellan följande:

1-kamp & Buffé a la Ugglan
Välj mellan Boule, Rundpingis och Shuffleboard. I vårt populäraste paket ingår 2 timmar aktivitet och instruktör som lär alla spela, organiserar en turnering och efter avslutad kamp delar ut priser till vinnarna (som blir glada). Buffén finner du beskriven längre ner.
319 kr exkl    349 kr inkl moms

2-kamp & Buffé a la Ugglan
Det finns 3 olika paket med 2-kamp baserat på våra kärnaktiviteter Boule, Rundpingis, Shuffleboard (du väljer aktiviteterna när du bokar). En instruktör följer med, lär alla spela och ser till så att kampen flyter på rättvist. Pris till vinnande laget som får många tillfällen under middagen att berätta om en segrande känsla.
369 kr exkl    395 kr inkl moms

3-kamp & Buffé a la Ugglan
En rejäl 3-kamp finns i 2 olika varianter. Ni börjar med en bouleturnering eller ett parti Shuffleboard och går sedan vidare med rundpingis för att avsluta med en foosballturnering. Efter avslutad kamp en vällagad buffé som är beskriven i detalj här nere.
415 kr exkl    449 kr inkl moms

Rekommenderat antal personer olika paket.
• 1-kamp är lämpligt för upp till ca 72 pers förutom rundpingisen ca 30 pers.
• 2-kamp Boule & Shuffleboard lämpligt upp till 144 pers övriga paket 72 pers.
• 3-kamp är lämpligt för upp till ca 24 pers.

För bokning, Klicka här för att boka en aktivitet.

Buffé a la Ugglan

Vi lagar all mat själva och köket strävar efter enkel, god, vällagad mat med rena smaker. Vår legendariske Buffé á la Ugglan har mättat många magar genom åren och den varieras efter säsong och tillgång på bra råvaror. Buffén uppdateras här på sajten och det är här du finner aktuell info.

Det kalla börjar med en skaldjurssallad thaistyle på räkor, musslor, scampi med koriander och färsk chili. Den följs av en bönsallad (vegan). Sedan klassisk bulgursallad med tomat, lök, paprika, gurka, bladpersilja och russin (även denna vegan) och en pastasallad med mozzarella, kapris, gräslök, paprika och pesto. Som tillbehör en hemmagjord fetaoströra. Nybakat mörk och ljust bröd hittar du alltid på buffébordet.

Som inledning på den varma avdelningen lågtempad högrev med bbqsås som gått i ugnen över natten. Köksmästarens val varieras efter säsong och kan vara allt från en currygryta till gratinerade grönsaker eller fiskgryta. Sedan en grönsaksgratäng (vegan) följt av grillade kycklingfiléer med rosépeppar och limeblad eller en ungsbakad laxfilé. Till detta en krämig potatisgratäng.

Efter maten kaffe, te och fyra sorters kakor.

Information ang laktos, gluten, allergier osv finns tydligt angivet på buffébordet. Veganer och vegetarianer hittar ett flertal rätter i ovanstående buffé.