hyr

Hyr hela Ugglan för er själva!

Söndagar och måndagar finns det möjlighet att hyra hela stället och ha det ostört och exklusivt. Upp till 325 personer kan kalasa i fred i en oöverträffad svartklubbsmiljö full med aktiviteter och spel.  Alla Ugglans spelaktiviteter ingår (förutom myntdrivna spel) som Shuffleboard, boulebanor, rundpingis, dart osv och instruktör som hjälper till med att arrangera en turnering om så önskas eller bara är allmänt tillgänglig för goda råd.

Vill ni komplettera med något att äta finns alla möjligheter från mingeltallrikar till sittande middag. Baren är givetvis öppen med fullt sortiment av god öl, bra vin och alkoholfria alternativ. Dessutom trevlig musik i högtalarna och dämpad belysning.
Varmt välkomna.

Söndag 30 000 kr inkl moms

Måndag 35 000 kr inkl moms

Cocktailtallrik
Om du är ute efter en mer mingelinriktad fest och hellre har småplock än en sittande middag kan vår cocktailtallrik vara en riktigt god idé. På stora fat läger vi upp: kallskuret, marinerade oliver, ost i örtolja, hoummus, salsa, guacamole, ölkorv, tortillachips, färskostkräm vitlöksbröd osv. Varierar något efter säsong och tillgång på godbitar.
95 kr/person inkl moms

Buffé a la Ugglan
Vi lagar all mat själva och köket strävar efter god, vällagad mat med rena smaker. Vår legendariske Buffé á la Ugglan har mättat många magar genom åren och den varieras efter säsong och tillgång på bra råvaror. Buffén uppdateras här på sajten och det är här du finner aktuell info. Just nu erbjuder vi en grekiskinspirerad buffé:

Det kalla börjar med några goda röror: aubergineröra, hummus och tzatziki med mynta. Sedan fetaostsallad med oliver, tomat och rödlök följt av vindolmar och bönsallad med fetaost och till sist en fänkålssallad med pasta. Nybakat mörk och ljust bröd hittar du alltid på buffébordet.

Raskt över till den varma avdelningen och vi börjar med en grekisk fiskgratäng följt av grillad kyckling och cevapcici dvs grillade nötköttsspett. Till detta potatisgratäng. Missa inte den vegetariska moussakan eller spenatpajen. Som avslut te, kaffe och en enkel kaka. Gott! Som en viss Tina brukar säga.

Vegetarianer har gott om alternativ och brukar vara nöjda med bufféns innehåll. Veganer klarar vi tyvärr inte med denna buffé pga prissättning osv. Information laktos, gluten osv finns tydligt angivet på buffébordet.
199 kr/person inkl moms

Tårta
Tårta får du ta med dig själv och vi håller med assietter, skedar, disk av dessa och bortforsling av skräp osv. Godaste tårtorna har givetvis Wallins Konditori på Ringvägen 109. Hälsa från oss.
15 kr/person inkl moms

Drinkbiljetter
Gör det enkelt och dela ut drinkbiljetter om du vill bjuda på dryck. De gäller för ett glas vin, en 1/2 l tjeckisk öl, 3a iskallt järn, läsk, lättöl osv.
65 kr/styck inkl moms

Allmänna villkor
Givetvis ingår allt i form av personal osv kom bara hit så tar vi hand om er. Vi lyder under utskänkningstillstånd så det går inte att ta med egen mat eller alkohol. Ni kan inte ta en entré då alla intäkter i lokalen ska stämplas in i en av skatteverket godkänd kassa. Livemusik får ej spelas. Bokningen är preliminär fram till 30 dagar före bokat datum då den blir bindande.

Vill du boka Ugglan för dig själv en söndag eller måndag. Klicka här!

Tillgängliga:
Söndag: 17.00 – 24:00
Måndag: 17.00 – 24.00