Erbjudanden

(alla paket innehåller 2 tim aktivitet & 2 tim middag)

Gör det enkelt för dig och boka en paketlösning med aktiviteter och mat. Vi tar hand om er och arrangerar en helkväll på Ugglan Boule & Bar. Ni behöver inte bekymra er över lagindelning osv, våra Fritidsledare ordnar med allt.

Som middag erbjuder vi saffransdoftande Paella (även vegan) som serveras vid bordet i stora Paellapannor med hemvispad aiolo, krispig sallad och nybakat bröd.

Välj mellan följande paket:

1-kamp & Paella a la Ugglan

Välj mellan Boule, Rundpingis och Shuffleboard. I vårt populäraste paket ingår 2 timmar aktivitet och Fritidsledare som lär alla spela, organiserar en turnering och efter avslutad kamp delar ut priser till vinnarna (som blir glada).
319 kr exkl  /  349 kr inkl moms

2-kamp & Paella a la Ugglan

Det finns 3 olika paket med 2-kamp baserat på våra kärnaktiviteter Boule, Rundpingis, Shuffleboard (du väljer aktiviteterna när du bokar). En Fritidsledare följer med, lär alla spela och ser till så att kampen flyter på rättvist. Pris till vinnande laget som får många tillfällen under middagen att berätta om en segrande känsla.
368 kr exkl    395 kr inkl moms

3-kamp & Paella a la Ugglan

En rejäl 3-kamp finns i 2 olika varianter. Ni börjar med en bouleturnering eller ett parti Shuffleboard och går sedan vidare med rundpingis för att avsluta med en foosballturnering. Efter avslutad kamp en saffransdoftande Paella.
415 kr exkl    449 kr inkl moms

För bokning! Klicka här.