topbild brewdog

Välkomna till vår bar helt dedikerad Brewdog. Där finner du ett brett sortiment från det Skotska microbryggeriet med punkattityd och vansinnigt god öl.  Ölen är gjord med stor hantverksskicklighet på ett bryggeri som inte har så mycket till övers för de stora bryggerijättarna ”… say goodbye to the corporate beer whores crazy for power and world domination…” säger man bland annat på brewdog.com. Med den approchen gäller det att leverera och det gör man.

Brewdog startades 2007 av Martin Dickie och James Watt då de 24 år gamla. Och på endast 6 år har de gjort en imponerande resa med sitt bryggeri. De utgår från klassiska öltyper men gör sedan på sitt eget punkiga sätt. Deras filosofi har hela tiden varit att utmana de etablerade bryggerierna. Hitta andra vägar, göra på ett nytt sätt, aldrig titta bakåt och producera riktigt, riktigt god öl.

Brewdogbaren är öppen fredag, lördag 20.00 – 01.00 om du vill prova dig fram på egen hand. Vissa specialsorter serveras dock endast på ölprovningarna.

 

Nästa ölprovning senare i oktober

Per Hettman från Cask Sweden leder nästa provning och vi ska smaka oss igenom minst sagt respektlösa malt/ humle kombinationer. Vi förväntar oss också en och annan story (som när han fastnade i Skottska tullen med 2 resväskor med frusna hjortron som börjat tina under flygturen). Detta ser vi fram mot. Välkomna

Pris per pers 300kr inkl moms och då ingår också 2 tapas. Startar 19.00.

Klicka här för att boka
Antalet platser är begränsat.