Julbord med sting!

Börja med ägghalvor med dillmajonäs och räkor och sedan kanske lite grönkålssallad med aprikoser, cheddar och saffrans vinägrette på äpple, rödlök och valnötter. Och missa inte rödkålssalladen med apelsin, fetaost och solrosfrö. God. Testa också vår hemmagjorda rödbetssallad med krossad ananas och rödlök.

Inget julbord utan sill och vi lägger in själva. Tre sorter dvs inlagd med havtorn och koriander, sill i lime/basilika/youghurt och till sist currysill med rödlök och äpple. Till höger om sillen hittar du den marockanska grönsaksgrytan på kikärtor, tomat, aubergine, lök, zucchini smaksatt med kanel och fikon serveras ljummen. Sedan den gin- och enbärsgravade laxen med en japansk citronsoyasås följt av klassisk Janssons frestelse med sältan från ansjovis.

Över till köttet och vi är lite stolta över julköttbullarna på nöt som vi gör själva. Mycket jobb men det är det värt. Griljerad skinka som doftar rosmarin med två sorters senap och prinskorvar. Revbensspjällen (nöt) marineras i ingefära och chili innan de åker in i ugnen. Till detta kokt färskpotatis, knäckebröd, ost och efter maten kaffe, te, pepparkakor, clementiner och julgodis.

God jul!

Information ang laktos, gluten, allergier osv finns tydligt angivet på buffébordet. Veganer och vegetarianer hittar rätter i ovanståendejulbordet.

På Ugglan Boule & Bar hittar du:

I över 20 år har ett oräkneligt antal glada gäster tagit sig ner för spiraltrappan på Närkesgatan till Ugglan (fd Boulehallen Boule1).
Trots den blygsamma entrén finns här generösa ytor på 1500 kvm för sällskap på upp till 350 personer. 
Här finns allt för en after work och firmafesten eller för en skön kväll bland vänner i en av Stockholms mest egensinniga miljöer.

Vill du kolla lediga datum? Hör av dig till oss!
Klicka här.

Aktuella tävlingar på Ugglan: