Julbord med sting!

Fungerar både på julbordsentusiasten och den mest inbitne julbordsmotståndaren. Vad sägs om en spicey inlagd Sichuan sill, små goda lamm prinskorvar eller en mild Marockansk grönsaksgryta smaksatt med fikon och kanel. Utförlig beskrivning längre ned. Välkomna.

 

Erbjudanden:

 

1-kamp & Julbord

Välj mellan Boule, Rundpingis och Shuffleboard. I vårt populäraste paket ingår 2 timmar aktivitet och instruktör som lär alla spela, organiserar en turnering och efter avslutad kamp delar ut priser till vinnarna (som blir glada). Julbordet finner du beskriven längre ner.

368 kr exkl  /  399 kr inkl moms

2-kamp & Julbord

Det finns 3 olika paket med 2-kamp baserat på våra kärnaktiviteter Boule, Rundpingis och Shuffleboard (du väljer aktiviteterna när du bokar) oavsett paket är aktiviteterna alltid 2 timmarspass. En instruktör följer med, lär alla spela och ser till så att kampen flyter på rättvist. Pris till vinnande laget som får många tillfällen under middagen att berätta om en segrande känsla.

415 kr exkl  /  449 kr inkl moms

3-kamp & Julbord

En rejäl 3-kamp finns i 2 olika varianter. Ni börjar med en bouleturnering eller ett parti Shuffleboard och går sedan vidare med rundpingis för att avsluta med en foosballturnering. Efter avslutad 2-timmars kamp väntar en vällagad buffé som är beskriven i detalj här nere.

459 kr exkl  /  499 kr inkl moms

Julbord med sting!

Erbjuds från den 26/11

Börja med ägghalvor med misomayo, forellrom och koriander. Sedan kanske lite Grönkålssallad med aprikoser, äpple, rödlök och valnötter. Eller Ugglans egna Rödkålssallad med clementin och solrosfrö, rödlök. God! Till salladerna en yoghurtdressing med cheddar och saffran. Testa också vår hemmagjorda rödbetssallad med krossad annans, rödlök och ingefära.

Inget julbord utan sill och vi lägger in själva. Tre sorters dvs inlagd Sichuan sill med lite sting, vodka/pepparrot sill och en krämig variant med kräftrom. Skål! Sedan gravad misolax med japansk soyadressing. Till höger om det gravade hittar du den milda Marockanska grönsaksgrytan på bönor, kikärtor, tomat, aubergine, lök, zucchini smaksatt med kanel och fikon, serveras ljummen. Sedan Grönsaksbiffar toppade med miso/yuzu marinerad grönkål. 

Över till det riktigt varma och vi är lite stolta över de hemlagade julköttbullarna på nöt. Mycket jobb men det är det värt. Julskinka griljerad med sirap och honung en touch av pepparrot, två sorters senap följt av en revben i husets glaze som gått i ugnen över natten. Klassik Janssons frestelse och goda små prinskorvar gjorda på lamm. Till detta kokt färskpotatis, julvört, knäckebröd, ost och efter maten kaffe, te, pepparkakor, clementiner och julgodis. God jul!

 

Veg & vegan

Veganskt på Julbordet är två varmrätter; Marockanska grytan, Grönsaksbiffarna och givetvis färskpotatisen. Tre sallader; rödbetsallad, matig grönkål, och rödkålsallad. Till de två sistnämnda en vegetarisk yoghurtdressing med cheddar och saffran.

Boka ditt julbord här!

(min 6 max 300 pers)

För att boka följ 5 enkla steg och fyll i den här beställningen så mailas den till oss. Du får sedan tillbaka en bekräftelse till den adressen du angett.
Bokningen är preliminär fram till 7 dagar före bokat datum.
Om det är något du undrar över är du välkommen att kontakta oss på 08 641 26 26 eller kontakt@ugglanboulebar.se.

Rekommenderat antal personer olika paket.
• 1-kamp är lämpligt för upp till ca 72 pers förutom rundpingisen ca 30 pers.
• 2-kamp Boule & Shuffleboard lämpligt upp till 144 pers övriga paket max ca 72 pers.
• 3-kamp är lämpligt för upp till ca 24 pers.
Vi kan underhålla sällskap på 150 – 300 pers med både aktivitet och middag ring gärna för närmare info.


1. Fyll i dina uppgifter:Företag/Privatperson: *

Kontaktperson: *

Mailadress: *

Adress: *

Postnr: *

Ort: *

Fakturaadress:
Endast företag (dock föredrar vi kortbetalning 🙂 ).
Ange även orgnr och mailadress för faktura.

Telefon: *

Vi vill komma datum: *


2. Välj ett julbordspaket:


1-kamp & Julbord.
368 kr exkl moms / 399 kr inkl moms
Fyll i antal personer:

Välj ett av följande alternativ:
BouleRundpingisShuffleboard
2-kamp & Julbord.
415 kr exkl moms / 449 kr inkl moms.
Fyll i antal personer:

Välj ett av följande alternativ:

Shuffleboard - BouleBoule - RundpingisShuffleboard - Rundpingis
3-kamp & Julbord.
459 kr exkl moms / 499 kr inkl moms.
Fyll i antal personer:

Välj ett av följande alternativ:
Shuffleboard – Boule – RundpingisShuffleboard – Boule – FoosballTilltugg
Chark, ost, oliver osv som serveras under spelet.
Pris per person.58 kr exkl moms / 65 kr inkl moms.
Ja


Drinkbiljetter.
Gör det enkelt och dela ut drinkbiljetter om du vill bjuda på dryck. De gäller för ett glas vin, en 1/2 l tjeckisk öl, läsk, lättöl osv.

65 kr inkl moms.
Fyll i antal biljetter:3. Välj tid:


Vi vill spela klockan:
16 - 1818 - 2020 - 2222 - 23:30


Vi vill äta klockan:
18 - 2020 - 22


Eventuellt meddelande:


4. Avbeställningsskydd.


Med avbeställningsskydd har du total flexibilitet.
Ett avbeställningsskydd kostar 50 kr per person om du enbart bokat buffé eller aktivitet. Har du bokat både aktivitet och buffé kostar avbeställningsskyddet 100 kr per person. Vid uteblivna bokade gäster utgår endast kostnaden för avbeställningsskyddet.
Väljer du att inte lägga till avbeställningsskydd så är din bokning är helt preliminär fram till sju dagar före bokat datum och därefter blir den bindande.


Avbeställningsskydd*:
JaNej5. Klicka nedan så skickas din bokning.
God jul!

Information ang laktos, gluten, allergier osv finns tydligt angivet på buffébordet.
Veganer och vegetarianer hittar rätter i ovanståendejulbordet.